Izbris kazenskih točk
prijavnica

Program dodatnega usposabljanja za varno vožnjo (izbris kazenskih točk) je namenjen voznikom, ki so dosegli med 4 in 17 kazenskih točk (razen iz vzroka alkohola, drog ali psihoaktivnih snovi) in na ta način, enkrat v treh letih, izbrišejo iz evidence štiri kazenske točke.

Program dodatnega usposabljanja za varno vožnjo obsega teoretični in praktični del na poligonu.

Teoretični del s psihosocialno delavnico obsega 12 ur in pokriva vsebine iz varnosti cestnega prometa, tveganja vožnje, odgovornosti voznikov, prometne etike ter pomen medsebojnih odnosov med udeleženci v cestnem prometu. Še posebej podrobno analiziramo najpogostejše kršitve predpisov s strani povratnikov, razloge za nespoštovanje omejitev hitrosti ter vplive utrujenosti, alkohola in drugih substanc ter ostalih dejavnikov, ki odvračajo pozornost od vožnje, na voznika.

Praktični del se izvede v obliki vadbe varne vožnje v obsegu šestih ur. Pri tem ponovimo pravilno nastavitev sedežnega položaja in upravljanja vozila (slalom), preizkusimo zaviranje pri različnih podlagah in hitrostih, izvedemo ustavljanje na točko, izogibanje oviram z in brez zaviranja ter izbiro ustrezne varnostne razdalje. Opcijsko izvedemo še: reševanje vozila v ovinku pri pre- in podkrmarjenju ter v primeru zdrsa zadka. izogibanje oviram v zavoju, reševanje iz prevrnjenega vozila (simulator) in preizkus trka (simulator).

Prijavo je naenostavneje izvesti kar preko spleta in plačati s spletno banko.

Udeležencem vadbe ponujamo tudi najem vozil in prevoz na poligon.

Utrinke z vadb si lahko ogledate v fotogaleriji in arhivu videoposnetkov.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na GSM 041/335847, izbris.kazenskih.tock@avtosola-humar.si oziroma v naši poslovalnici.

 

 

Avtošola ing. Humar, Kranj, d.o.o., E-pošta: as-humar@t-2.net, TEL: 04/20-21-222, GSM: 031/615-531


 Sodni prevodi - Ruščina - Prevajanje dokumentov